Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Samla timmar i vinterlandskapet

Träning

Hej fina onsdag! Idag så är det jobb för hela slanten innan det blir yoga. Andra gången på nya kursen och jag håller på att ställa om mig då den är lite annorlunda men väldigt bra. Nästa vecka missar jag yogan men tänker mig att jag kan köra några egna pass i fjällen.

Igår så kände jag att energin äntligen var tillbaka efter att jag fick sova riktigt många timmar natten till tisdagen. Redo för en ny dag och en del som skulle göras. Jag jobbade lite grann, hade ett möte, körde ett ryggpass och jobbade lite grann. Sedan så var det löpgruppen igårkväll. 5 km skull avverkas och det var sista löppasset med gruppen innan 2 veckors uppehåll då jag är bortrest. Sedan kör vi i april igen såklart. Det var väldigt milt och härligt väder och vi var en riktigt härlig trio som pratade bort 5 kilometer. Så underbart. Har ni tänkt på hur ljust det har blivit? Till och med så ljust att vi nu kunde köra 5:an som inte är upplyst istället för 2 varv av 2,5:an. Det var faktiskt riktigt härligt.

Nu längtar jag faktiskt till fjällen där mitt mål är att avverka 2 långpass löpning då jag behöver lite mer timmar i benen och i den miljon tackar man inte nej till lite löpning. Det är ju faktiskt bara 2 månader kvar till Göteborgsvarvet (?!). Utöver löpningen i fjällen kommer det även bli snowboard och längdskidor så aktiviteter kommer det inte bli dåligt med. Sedan har vi ju med oss 2 barn (Killens brorsöner) och då blir det nog en hel del lek ute i snön också. Så peppad. Nu kör vi 3 dagar till innan det blir semester igen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229