Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Round and round

Träning

Hej på er! :)

Precis krypit ner i soffan och det kommer bli en tidig kväll idag då jag fick alldeles för lite sömn i helgen och öppnar gymmet imorgon igen. Sedan är jag ledig i hela 5 dagar, hur skönt?

Efter jobbet idag så åkte jag ut till mamma för att köra rullskidor. Det är så himla kul med denna träningsform och jag vet att det kommer bli många mil i benen denna sommar. Idag körde jag min första mil alla fall och allting börjar falla mer och mer på plats.

Till en början nu blir det ju mycket fokus på styrka då det krävs en del för att ta sig fram. Desto starkare och uthålligare mina muskler blir desto mer kan jag utmana konditionen. Men de tar lite tid innan tekniken och uthålligheten kommer men den är på god väg.

Det absolut bästa är sportkulturen. ALLA hälsar på varandra, peppar varandra och det ger en fantastisk stämning när man är ute och åker på vägarna. Jag älskar det! Det ger en riktig boost när man är ute och åker och det tillsammans med den friska luften gör sitt tror jag!

I och med detta klarade jag också förra veckans utmaning även om den kom en dag sent. Riktigt nöjd! Denna vecka ska jag satsa på nåt helt annat. Kika in imorgon :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229