Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Recap

Okej, vart ska vi börja? Det blir blir en recap på de senaste två veckorna. Jag har varit väldigt off här på senaste men det har verkligen varit alldeles för mycket runtomkring och jag har inte funnit ron till att slå mig ner och skriva här som jag brukar göra. Men ikväll, då pustar vi ut.

I vår släkt har vi en vecka om året då vi ses OTROLIGT mycket då alla fyller samtidigt. Det är så vi säger att vi behöver ha några veckors paus sen, haha, Är ju så att min syster fyller år 31mars, jag 3 april, min morfar 5 april och Ted 6 april. Vilket gör att alla ska firas och få sin dag. Dessutom så hade jag en kollega som firades av veckan innan vilket också gjorde att vardagen kantades av bubbel, chips och annat trevligt. Men ni får mina dagar i väldigt korta drag nedan så ni ser vad jag har haft för mig.

V.13

Måndag: Vi började veckan med att fira av min ena kollega som hade sin sista vecka på jobbet. Så denna måndag så blev det fika med hela huset som hon hade jobbat med. Gofika och presenter.

Tisdag: Vi slutade tidigt och drog iväg hela gänget på jobbet för att köra zumba. Det är verkligen kul att köra det, även om jag absolut inte är duktig på det. Efter det gjorde vi oss iordning och åkte till en italiensk restaurang där det blev en riktigt god glutenfri pizza och ett glas rött.

Onsdag: Den här dagen så skrev Oscar på avtalet för sitt nya jobb och det ska ju firas såklart. Denna kväll överraskade jag honom med tapas och vi tog ett glas bubbel och rödvin.

Torsdag: Nu var det min kollegas sista dag vilket gjorde att vi startade dagen med bubbel och chips, haha. Sådär vid klockan 08.30 och sedan blev det lite fika som var kvar efter veckan som det också mumsades på. Jag och Oscars hade också ett tomt kylskåp då vi haft en vecka där vi ej var hemma så mycket så vi gick och käkade på Pinchos på kvällen.

Fredag: Lååååååångfredag.

Lördag: Min systers födelsedag. Blev långbrunch med hela familjen hemma hos henne. Massor gott fanns det från frukter till våfflor, till kex och ost och mycket annat gott.

Söndag: Firade min och syrrans födelsedagar ihop med vår farmor, mormor och morfar. Så då blev det ju tårta och bullar såklart.

V.14

Måndag: Vila från allt som heter kalas att göra! Men sprang dock Varvetmilen här.

Tisdag: Min födelsedag. Jippi! Bästa dagen på året. Så när man fyller 25 ska man såklart ut och käka. Blev restaurang, ett glas rött och massor goa skratt. Perfekt ju!

Onsdag: Vilodagar

Torsdag: Vilodagar

Fredag: Ted, min systers kille fyllde 30 år. Så då blev det tapas hemma hos min mamma och pappa. Herregud vad gott, och efter det blev det glass såklart!

Lördag: Eftersom Ted fyllde 30 så anordnade min syrra en överraskningsfest i Lindesberg där han är ifrån som vi var på igår. Det blev riktigt lyckat och då blev det ju god mat igen, dricka och tårta till efterrätt...

Söndag: JÄST. Det är det jag har gjort idag och ätit lite till såklart.

Ja ni ser ju själva. Även om jag älskar att fira både min och andras födelsedagar så är jag glad över att dessa två veckor är över. Jag är så himla trött på allt vad godis, chips, tårtor, bakelser, feta maträtter och inga rutiner. Jag ser så mycket fram emot veckan som kommer nu. Inget i princip inplanerat. Det kommer bli bra mat, träningspassen ska klaras av och rutinerna ska sitta igen. Allting är gott i lagom mängd. Så nu kan jag inte längta efter nåt annat än fräscha måltider, vatten och göra av med all energi i kroppen som har stängts in i 2 veckor nu.

Efter att ha ätit (skräll?!) och suttit i bilen stora delar av dagen idag så blev jag väldigt peppad på att röra på mig när jag kom innanför dörren hemma. Så utan att tänka nåt ytterligare tog jag på mig träningskläderna, snöra på mig skorna och sedan drog jag ut och sprang, 6,5 km i vårvärme. Klockan var då kvart i sex och det var 15 grader ute. Helt MAGISKT.

Så jag välkomnar denna vecka med öppna armar och jag lovar er kul recept, träningsprogram och mycket annat.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229