Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Preppar inför lopp

Träning

Hej måndag och välkommen tillbaka till vardagen sa jag till mig själv när jag vaknade imorse. Även om det är härligt med semester så är ju rutiner också något som jag mår bra av. Så det var bara att gå upp, göra sig iordning, käka frulle och sedan pallra sig till jobbet.

Något som jag verkligen reflekterade över var att det var så himla ljust när jag gick hem vid 16.30 idag och är fortfarande när jag sitter och skriver det här och klockan börjar att närma sig 19.30. Helt underbart. Det här betyder ju också att jag nu kan ta och springa långlöp även på vardagarna. Wii! Vilken lycka. Jag ska ju köra Varvetmilen på måndag nästa vecka i Jönköping som ett seedningslopp inför Göteborgsvarvet. Så jag är peppad på att bränna av några mil innan dess också nu i veckan.

Min tanke med löpningen denna vecka:

Onsdag: 10 km löpning

Fredag: Långlöp, cirka 1,5 - 2 timmar

Söndag: Lättare jogg inför måndagens lopp.

Är ju kortvecka på jobbet eftersom det är påsk till helgen och då får man passa på att utnyttja daggarna till max tycker jag. Så varför inte inleda långfredagen med ett riktigt bra långlöp. Ska vara några plusgrader och sol till helgen så ser verkligen fram emot det vädret. Ser också fram emot löpgruppen som drar igång igen nästa vecka. Då kör vi alla fall maj ut och hoppas på att ni är många peppade som kommer och springer med mig. För mer info, se facebooksidan för Svettglädje.

Nu blir det aboriginegratäng med biffar till kvällsmat.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229