Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Planteringsskola

Igår så gjorde jag ju så lite som möjligt men en ska jag faktiskt gjorde var att plantera. Jag har inga gröna fingrar men jag jobbar på det för jag börjar tycka att det är roligare och roligare. Mysigt på något sätt. Men jag är den där som är känd för att man inte vill ska vattna blommorna åt dig om man åker iväg, blommorna klarar sig liksom bättre utan, haha. Då förstår ni men jag börjar bli bättre.

Men i år så ville jag odla något. Något som jag sedan kan plantera om i en kruka ute på balkongen när det blir lite varmare. Sedan måste det vara något som ändå är relativt enkelt. Så jag passade på att köpa blomjord, frön och "etikett-pinnar" när jag var på Maxi. Vad följde med hem då? Det blev frön för tomater, paprika och basilika.

Jag köpte de här växtkrukorna på Granit när jag var i Stockholm med jobbet. Jag älskar ju den butiken och passar alltid på att gå in där när jag är i Stockholm. Skulle kunna fått med mig mycket hem på tåget men la band på mig. Tycker alla fall att de här små krukorna både är fina att ha i köket och praktiska tills dess att jag ska plantera om dem i större krukor.

Så det här höll jag på med igår eftermiddag. Strosade runt här hemma, åt lite godis och planterade ner frön. Får bli en uppdatering kring dessa frön längre fram och se om det händer något med dem. Om jag faktiskt lyckas odla något. Men kul hade jag på vägen alla fall, en mysig stund, jag och växterna. Nej, nu ska jag gå och vattna de små liven. 

  • Nära C-Ring , Linköping

Gillar

Kommentarer

Enylja
Enylja,
Åh, så himla mysigt med plantering ju! Jag planterade ett gäng fröer förra helgen, så himla fantastiskt! 🌿nouw.com/enylja
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Faktiskt, det är väldigt mysigt den här årstiden 😊 nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229