Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Pizzatema

Jag ligger just nu nerbäddad i soffan med feber och huvudvärk. Gick hem från jobbet vid lunch idag och sov sen fram till halv fem. Så typiskt att jag ska bli sjuk nu... men jag får se det positivt att det är länge sedan jag ens kände mig hängig eller var sjuk nu. Tror faktiskt att det var helgens avkoppling som gjorde att det bröt ut. Vi har mycket på jobbet och när man väl får en helg med fullständig avkoppling så blir det lätt att man blir sjuk. Men då kanske jag behöver det också, bara få vara sjuk och varva ner.

Jag tänkte därför att vi ser tillbaka på min födelsedag förra veckan och denna riktigt goda pizzabuffé som vi gjorde. Vad gör man för mat när man ska ha gäster? Den frågan kan ibland bli riktigt klurig men vi tyckte då pizza var den perfekta idé. Varför? Jo för pizza kan man göra i så många olika former så att det passar alla och VEM gillar inte pizza.

Vi valde att göra tre olika:

- Chevrepizza med en grund av salami och sedan toppade vi med valnötter, ruccola och honung. Den blev succé.

- Hawaiipizza. Den klassiska som jag älskar och som de flesta också tycker om. Skinka som grund tillsammans med tomatsås och sen toppa med ananas, oregano och ost.

- Svamppizza. Grund med tomatsås och både skinka och salami. Sedan kryddade vi dem lite olika och så toppade vi med skivad svamp och ost.

Mmmmmm. Det var verkligen lyckat. Något som både är supergott men också enkelt att göra. Vi körde två pizzor först in i ugnen och så gjorde vi olika halvor på pizzorna så de skulle bli blandat. Medans vi åt dem så satte vi in resterande två. Tips från mig om ni ska en mysig kväll snart med gäster eller varför inte bara till er själva. Ha en fin måndagkväll.

  • Nära C-Ring , Linköping

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229