Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Pannkakstorsdag

Vardag

Första dagen efter man har varit sjuk kan vara bland de bästa. Man känner att allting är lite härligare än vad de kanske faktiskt är. Energin är tillbaka och livet leker igen. Helt klart en skön känsla som gärna får följa med framåt. Så idag har jag jobbat innan jag gick en sväng på stan, inhandlade det som skulle köpas och sen knallade jag hem för att göra mat. Varken Oscar eller jag hade fantasi då han ville ha pastasallad och jag ville ha pannkakor. Så vi slängde ihop lite mat på var sitt håll. Jag var inte direkt avundsjuk på honom om man säger så. Mina pannkakor blev underbara. De blev inte sämre av att jag lyxade till det med jordgubbar och grädde.

Nu sitter jag i soffan, datorn fungerar igen så jag sitter och fixar på den och är NÖJD om man säger så. Teknik som börjar fungera igen, wow. Jag köpte även med mig en ny inredningstidning hem från affären och har bläddrat i den och ska snart kokat mig en kopp te. En bättre torsdag helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

Joanna-livet med psykisk ohälsa
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
camillacecilia
camillacecilia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229