Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

På resande fot

Träning

En av de vanligaste frågorna som jag får när det kommer till träning är, hur kan jag träna utan att vara på gymmet? Mitt svar: På massvis av sätt. Det är en av min favoriter, att köra träningen ute och få kombinera sol och ansträngning. Om jag ska tipsa om ett redskap att köpa för att kunna träna var som är det TRX. Ett träningsband som du hänger över en trädgren, sätter fast i en dörr eller liknande. Perfekt för att kunna träna hela kroppen med hundratals av olika övningar. Idag tänkte jag tipsa om ett pass med 6 stycken övningar. Ett helkroppspass som du kommer känna av efteråt.

Passet

Rodd
Squatjump
Tricepspress
Utfall
Armhävningar
Benindrag

Tanken med passet är du ska hålla ett effektivt tempo genom hela passet. Du kör alla övningar i en cirkel, 1 minut på varje övning och sedan vilar du 1 minut och sedan kör du 3 varv till. Så totalt 4 varv och 3 min vila. Är det så att du tycker att det är för tufft, sänkt tiden på varje övning. Är det för lätt, öka antalet varv.
Lycka till.

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229