Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

På landet fast inne i stan

Vardag

Idag ser jag ljuset i tunneln av denna förkylningsperiod. Äntligen känner jag mig pigg och relativt frisk även om jag är väldigt snorig fortfarande. Så jag skickade till Oscar att han fick ta med sin uttråkade flickvän på någon aktivitet efter jobbet. Då tog vi cykeln ner till ån och jag tittade på när han och flera andra åkte wakeboard. Det är så himla magiska kvällar och att kunna sitta på en brygga mitt i Linköping och få njuta av vattnet är bara mer än magiskt. Känns liksom som att man har fart ut till landet för en stund trots att vi är kvar, mitt i stadskärnan.

Åh, dessa dagar som är nu. Jag bara njuter och njuter. O även om det lär dröja ytterligare några dagar innan träningen kan påbörjas igen så känner jag mig väldigt tillfreds just nu. Det är en så otroligt skön känsla.

Så imorgon blir det äntligen jobb igen och sedan är det bara två dagar kvar till helg som lär gå i solens tecken tillsammans med massor bad hoppas jag och eventuellt första löpturer sedan Göteborgsvarvet.

<3

  • Vardag
  • Nära Linköping

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229