Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Övning #6

Dags för ny inspiration till er träning och här kommer en väldigt simpel men bra övning för hela coren. Jag gillar övningar som inte bara är vanliga crunch utan mer sådana övningar där armar och ben möts hela tiden och jobbar tillsammans. Den här basic övningen är en väldigt bra övning för de sneda magmusklerna. Jag gillar den främst också för att det är en övning du kan göra var som helst.

Som på bilden är jag utomhus och har tagit en lagom tung sten som vikt istället för en medicinboll som finns inne på gymmen. Perfekt att lägga till i en cirkel efter ett löppass till exempel.

Viktigt att tänka på! När du utför den här övningen är det viktigt att du spänner magen och tar bak axlarna och fram med bröstet. Följ med, med hela kroppen från sida till sida vid varje rotation. Kör x antal repitioner eller sätt en tid och utför så många du hinner/orkar under den tiden.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229