Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Över alla trösklar

Det känns att jag är på g igen. Igår så jobbade jag en del först innan jag satte tänderna i träningspasset som väntade. Nämligen tröskelintervaller. Pjuuu.

Då jag inte har kört på ett tag så kände jag att jag inte riktigt kunde följa passet till punkt och prickar. Egentligen så stod 6x3 minuters intervaller på schemat. Det kände jag var lite att ta i direkt så jag halverade tiden och körde 6 gånger. Det här är verkligen jobbiga pass och jag gjorde verkligen mitt bästa. Även om passet fick gå på känsla idag då klockan har lagt av med pulsen så tycker jag ändå att jag är nöjd.

Mina ben som skulle både ta mig hem på cykeln och upp för 62 trappsteg därefter var riktigt trötta. Har aldrig känts så långt hem.. men passet är genomfört och nu är det inte intervaller förrän nästa vecka. Jag hoppas på lite kallare nu snart också så skidorna åker fram, annars får jag bege mig mer norröver.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229