Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Onlinecoach & på riktigt

Svettglädje

Jag är så glad över att jag ska dra igång utomhusträning för ett gäng peppade personer. Kommer bli otroligt kul och väldigt spännande att få utvidga företaget lite grann. Att få inspirera och peppa människor till att träna och välja en hälsosammare livsstil har aldrig känts så viktigt som nu. Vi har stillasittande jobb, vi kan få allting levererat till dörren och vi människor är lata av naturen. Det är ingen lyckad kombination.

Därför vill jag trycka extra mycket på att vi ska ha riktigt kul när vi tränar vilket inte betyder att det inte kommer vara jobbigt. Det är det, vill man bli bättre behöver man slita men för att orka fortsätta så måste man tycka det är kul. Det är min vision och jag tror verkligen på det.

Så den 21 augusti startar vi igång med utomhusträning. Dra med en kompis och anmäl er nu så kickar vi igång hösten på det bästa sättet. Låt inget komma i vägen för din träning. för att orka allting annat måste vi ta hand om oss själva. Det är din viktigaste investering i livet.

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229