Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

O så blev det midsommar i år igen

I fredags var det äntligen dags för midsommarafton. En av mina två favorithögtider, midsommar och julafton. Två av de bästa dagarna på året om vi nu räknar bort min födelsedag. Även om det länge var osäkert vad vi skulle göra på midsommar i år så skulle jag säga att dagen blev över förväntan. Egentligen är allt som behövs ett härligt gäng vänner, så vet man att dagen inte kan bli dålig. När vi dessutom fick fint väder, underbar mat och god dricka så kunde vi ju inte klaga.

Vi brukar alltid ses till lunch i vårt kompisgäng och äta paj, sill, potatis och dricka snaps. Den bästa starten på midsommarafton. Efter det blir det lekar som vi alltid får skratta ordentligt åt. I år blev det även en hel del bad vilket var helt magiskt. Kan det bli mer somrigt än att bada med midsommarkans i håret? Till kvällen blev det grillning och så alla rester från lunchen. Lite mer bad och vid 01.30 tog vi bussen hem allihopa tillsammans och höll i stämningen tills vi skiljdes åt. WOW, en midsommar helt i min smak. Skratt konstant från att vi kom tills vi gick hem i sommarnatten.

Igår tog vi en lugn förmiddag innan vi köpte med oss pizza ut till Oscars föräldrar på landet. Nöjt av solen, badade och bara var. Så himla skön dag, precis som det ska vara på midsommardagen. Idag är vi lite mer pigga, jag tänkte ut och promenera en sväng. Min rygg är väldigt mycket bättre men försöker vara duktig på att inte provocera den i onödan men promenader är bara bra. Sen ikväll ska vi fira min fina mamma som fyller år. Helt klart en bra helg från början till slut.

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Åh så härligt det lät!
ha en underbar dag idag med, kram
nouw.com/hannaemmy
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Tack så mycket! Hoppas du med har haft en fin dag 😊nouw.com/victoriarodjevi
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Jättemysiga bilder 🥰🌸 kramnouw.com/emmaakarlegrund
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229