Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Nytt in i garderoben

Träning

I samarbete med Hunkemöller

Tights

Nu är vi i mitten av veckan och jag tänkte ge er lite ny inspiration till träningskläder. Jag är en person som oftast har neutrala tights i form av svarta eller mörkblå för att sedan ha en färgglad topp till. När jag var inne och svepte över diverse sportsidor på nätet kom jag över dessa tights hos Hunkemöller. Jag fullkomligt älskar dem och låt oss tala om hur viktigt det är att ett par tights är bekväma. Jag vill ha ett par med hög midja så att man slipper gå runt och dra i byxorna efter varje repetition. Sen behöver dem också vara mjuka, ni vet så att de nästan inte ens känns. Dom här tightsen uppfyller båda dom kriterierna och att de dessutom gör att man blir lite extra glad tack vare färgen är bara en bonus.

Sen älskar jag kunna dra på mig en skön hoodie tillsammans med en bra t-shirt till en promenad eller på vägen till gymmet. Ni kan räkna med att dessa kläder kommer jag använda mycket i sommar. Ni hittar alla plaggen på länkarna under bilderna, in och kika direkt och klicka hem era favoriter.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229