Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Ny färgklick i garderoben

Innehåller affiliate-länkar

Sitter och inväntar ett träningspass som börjar vid 17.30 ikväll. Blir ett skivstångspass. Jag var inte alls pepp på att dra till gymmet idag och då är det perfekt att faktiskt gå på pass. De blir ett tufft pass men man behöver inte tänka ut ett pass själv eller motivera sig heller för den delen. Allt kommer automatiskt. Perfekt för sånna här dagar!

Titta vad som kom på posten idag. Var och hämtade ut mitt nya underställ som jag klickade hem häromdagen. Har så otroligt få underställ då jag rensade ur de gamla förra året. Så det var dags att klicka hem ett nytt. Dels är det perfekt när jag är ute och löper men också till skidresan som närmare sig i mars. Yeay. Så nu känner jag mig riktigt redo. Vill inte ens ta av mig det, sitter i det här i soffan och ser ut som en riktigt färgklick. Om ni också vill ha så här färgglada så finns länken till understället under bilden.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229