Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

#nouw30daychallenge

Jag gillar verkligen när det kommer upp lite tävlingar och utmaningar vilket gör att jag självklart ställer upp i den här tävlingen som Nouw nu har startat. Jag älskar att skriva vilket har gjort att jag har den här bloggen och får använda den lite som min terapi OCH inspiration. Under dessa 30 dagar så har jag några mål som är lite mer tydliga för att kunna göra den ännu bättre.

1. Mer struktur. Tycker ändå jag har påbörjat det bra nu i januari men det kan absolut bli bättre. Så mer regelbundna inlägg och återkommande ämnen.

2. MER bilder. Jag älskar ju bilder men ibland är det svårt också att få till dem. För jag är lite kräsen när det kommer till bilder och ta inte och lägger upp vila som helst. Men ska bli bättre på att lägga upp mer bilder.

3. Mer diskussionsämnen. Jag vill ta upp mer viktiga ämnen och få upp dem till ytan. Hjälpa till att vissa ämnen ska diskuteras mer.

Så, nu kickar vi igång en månads tävling #nouw30daychallenge.

Du kan med anmäla dig här.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229