Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Njutit till max

Helgnöje

Att få vakna upp på hotell imorse var inte alls så dumt, det var helt och hållet fantastiskt. Jag fick i födelsedagspresent tidigare i veckan av Oscar att vi skulle checka in på spa i helgen. Helt underbart. Så jag har sett fram emot det resten av veckan och när det var dags igår så hade vi båda en sån där härlig känsla i kroppen. När man vet att man ska åka iväg och umgås bara vi två, just DEN känslan. Jag tycker också att det är väldigt fint att Oscar har bokat in spa och verkligen tänkt ut vad jag skulle bli glad av att få. Han är inte en kille som helst går på spa därför tycker jag att gesten är ännu finare. Vi fick ett helt magiskt dygn i Tranås och jag ska visa er vårt dygn snart.

Innan vi åkte iväg till spa så vaknade vi till ett fint Linköping. Känns som att vi kan börja vänja oss vid att solen är här för att stanna nu när våren äntligen har gjort entre. Jag vaknade ganska så tidigt (för att vara helg) vid 08.00 och gjorde mig en riktigt god frukost framför Nyhetsmorgon. Bästa stunden på helgen kan vara starten på morgonen när jag myser ner mig i soffan med duntäcket och en kopp te på morgonen framför tvn. Oscar drog sen iväg för att träna och jag satte igång med att skrubba balkongen så att vi skulle kunna lägga ut kuddar och göra den redo för blommor snart. Mitt happyplace är snart tillbaka. Sen firade vi syrrans kille en sväng innan Oscar och jag checkade in på spa.

Kunde inte haft en bättre helg. Vi har invigt våren på riktigt känns det som, druckit bubbel i solen, firat födelsedagar och spa:at. Känner mig redo att ta mig an en ny vecka.

Gillar

Kommentarer

aminakerimova
aminakerimova,
Åhh!! Så härligt <3 nouw.com/aminakerimova
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229