Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

När pyjamasen är på

Vardag

Dirty Dancing är på, duntäcket är framme och nässprayet nära. Idag ligger jag nerbäddad och gör inte många knop. Hela veckan har jag haft ont i bihålorna från och till och då vet jag att det är något som är på g. Så igår så mådde jag lite halvrisigt på förmiddagen men höll i Run of hope och då glömmer man ju bort hur man egentligen mår. Man kör på och så kommer det ikapp en senare. Tyckte ändå att jag var rätt pigg så jag hängde med till kompisen tvärsöver gatan som hade födelsedagsfest. Ett riktigt kul gäng och några riktigt roliga timmar innan vi drog hem när alla andra skulle ut på krogen. Men idag, då kom det ikapp mig. Känner mig febrig, täppt i näsan och ont i bihålorna. Så har på mig pyjamas och kollar på bra filmer som Dirty Dancing som jag alltid ser när jag är sjuk. Absolut bästa filmen genom tiderna. På bilderna ovan är ipren nyligen i kroppen och jag ser ju faktiskt riktigt pigg och glad ut, haha. 

Vi tog oss dock ut och röstade i förmiddags. Väldigt lugnt att rösta på valdagen istället för att köa i förväg. Så nu är rösten lagd och ska bli spännande ikväll och den kommande veckan. Nu ska jag fortsätta att snörvla på och hoppas på att jag känner något piggare till kvällen och till imorgon.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229