Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

När kroppen skriker vila

Recept, Återhämtning

Söndag! Min bästa dag på veckan, alltid. Jag älskar allt med söndagar och sker ofta till att inte ha för mycket planerat dessa dagar. Det är min dag. Idag vaknade jag dock snorig och väldigt trött och då är det dags att lyssna på kroppens signaler. Det betyder att jag ska vara inomhus hela dagen tills det är dags för lite födelsedagskalas på kvällen. Ska ta mig tiden att ligga i soffan och låta mig få slumra till om jag vill. Det är en bra söndag det med.

Jag passade på göra en väldigt god frukost. Grön smoothie, en kopp te och några äppleskivor med jordötssmör. Ja tack! Passade perfekt att mumsa i sig i soffan.

Recept

Smoothie

Avokado
Spenat
Mandelmjölk
Citronsaft
Äpple

Gör så här: Skiva äpplet i små bitar, dela och skär upp avokadon. Häll ner allt i mixern och gör det till en krämig smoothie. Beroende på hur flytande du vill ha den, ha i olika mycket mandelmjölk.

Och till det gjorde jag även en god kopp te och skivade upp några äpplebitar som jag toppade med jordnötssmör. Lite god snacks vid sidan om helt enkelt.

Sitter även och planerar veckan som kommer. Älskar att veta vad jag ska göra så jag kan ställa in mig på det redan när jag vaknar på morgonen. Så träningen ska planeras in och sedan även några dejter i veckan, så mysigt att hinna träffa kompisar även under veckorna.

Dessutom kommer en riktigt bra deal upp idag på Svetglädje. Så kika in ikväll så får ni se vad det är. Jag lovar er att det är riktigt bra, för dig och en vän.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229