Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

När energin bubblar

Träning

Tjoohoo, godmorgon fredag! Solen skiner redan, frukosten är intagen i soffan framför nyhetsmorgon och snart ska hörlurarna i för att lyssna på en "happy-song" på väg till jobbet. Perfekt start på dagen med andra ord.

Även haft lite tid för att utvärdera veckan också och kommit fram till att den har varit otroligt bra. Redan efter att 2 veckor har gått på mitt nya jobb så känner jag i hela kroppen att jag mår bättre. Regelbundenheten har gjort under med min kropp, tänk då att enbart ynka 2 veckor har gått. Det är verkligen viktigt att känna efter i kroppen och ta beslut som faktiskt gynnar sig själv. Jag har jobbat mer än jag gjort på länge men ändå haft mer energi. Det hänger ju liksom ihop. Mår man bra så klarar man mer. Min kropp är äntligen på väg tillbaka igen och de är jag evigt tacksam för.

Även träningen kommer in här. Har aldrig varit så lätt att snöra på sig dojjorna som nu. Energin liksom bubblar i mig. Men mer om det i ett separat inlägg. Om vi kikar på veckan som varit så har den också varit kalasbra ur ett träningsperspektiv.

Mina aktiviteter

Powerwalk
Bodypump
Löpning
Spinning
Tabatapass
Corepass

Check. O herregud vad min kropp är öm av all träningsvärk men det har nog aldrig känts bättre heller. Min tillvaro just nu pikar och det är jag så lycklig för.

Nu tar vi helg och njuter av ledighet, umgås med nära och köra och bara göra ingenting.
Puss & kram på er

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229