Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Mysiga middagar

Vardag

Godmorgon mina vänner. Måndagen gick i ett enda svep. Efter jobbet så fixade jag iordning här hemma innan min familj skulle komma till oss för lite julmingel. Det var jag som hade trotsat på att få ha det hos oss. Vi har nämligen lilljulen hos syrra i år så jag ville så gärna bjuda på något också. Finns få saker som jag tycker om så mycket som att fixa och dona inför att ha vänner och familj över. Jag gillar att göra det där lilla extra. Likväl som jag uppskattar det så älskar jag att sitta med en tallrik makaroner och köttbullar i knät tillsammans med en kompis. Det är bara olika tillfällen. Så igår hade mamma med sig sin risgrynsgröt och så stod vi för bröd, julskinka, julgodiset (såklart), glögg och lite annat smått och gott. SÅ mysigt.

Idag är det tisdag, jag ska äntligen till läkaren för att kolla mina värden och sköldkörteln. Ska bli skönt att bara göra det. Sedan blir det en sväng på stan innan jag strosar hemåt. Ska bli de sista i julklappsväg, nämligen till de två olika julklappsspelen som blir av i år. Alltid lika svårt tycker jag att köpa till dem. Man vill ju ha något riktigt bra men svårt när vi enbart lägger 50 kr per paket. Tips mottagets gärna! Nu ska jag bege mig mot jobbet.

Gillar

Kommentarer

juliablomgren
juliablomgren,
Åhh vilken mysig bild !nouw.com/juliablomgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229