Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

My kind of night

Tidigt lördagkväll och bilden ovan visar ungefär hur jag spenderar den. Har längtat efter att ha en kväll hemma utan att göra något speciellt. Ni vet, när man kan surfa runt på datorn, leta tips och idéer på både inredning och träning. Den typen av kväll, perfekt.

Idag har vi varit på flygvapenmuseet med morfar. Riktigt kul faktiskt, länge sedan jag var där nu. Morfar fick det i julklapp, en utflykt och det blev ett par riktigt bra timmar. När vi kom hem så slängde vi äntligen ut granen. Ja vet, som jag tjata om den granen innan jul men nu vill man liksom bara ta bort allt med jul. Allt förutom snön...

Under kvällen ska nästa veckas träningsupplägg läggas för mig själv. Ska förändra lite grann och även lägga upp när på dagen som träningen kan bli av. Alltid lättare att utföra den om den är inplanerad, annars hoppas den lätt över för att få plats med något annat. i vardagen Min träning finns alltid med på mitt schema, samma som med vilan.

Nu ska jag ta på några bra gamla filmer att ha i bakgrunden, kanske min favorit, Dirty dancing. Bästa filmen som någonsin gjorts.

Ha en magisk lördagkväll

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229