Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Mulberry on top

Recept

Godmorgon torsdag och solen äntligen tittar du fram igen. Kommer nog bli en promenad i vårvädret innan jag går in på jobbet för kvällsjobb. Startade dagen med en supergod frukost, precis så som jag önskar att varje morgon startar. Precis som om det var helg, alltid lite bättre start när man får äta så här gott.

Min frukost

Kopp te
Färskpressad apelsinjuice
Chiagröt med jordgubb
2 avokadomackor

Gjorde chiagröten som jag skrivit om tidigare med grekisk yoghurt och jordgubb som man blandar ner på morgonen och färskpressad apelsinjuice då? Jag dricker i princip aldrig juice men när man kan göra den själv hemma genom sina två apelsiner i fruktskålen så är det ju bara att köra. Förresten mulberry, hur goda är inte dem? De är lätt att de hamnar i snacksskålen på kvällen och perfekt att toppa gröten med.

Igår var jag på Jesper Carons föreläsning som var riktigt bra. Gick därifrån med en bra känsla i kroppen och jag tänkte jag skulle skriva lite om den sen så ni kan få ta del av den också. Nu blir det förbereda sig inför helgen, ska se till så pulsband och klocka fungerar, se till att ha allting hemma och fixa egna energibars till loppet. Ha en toppendag i solen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229