Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Mod är att bryta i tid

Två intensiva men roliga dagar ligger bakom mig. Varför? Jag har börjat på nytt jobb!

Finns så många bakomliggande orsaker till varför jag väljer att byta jobb just nu. Jag har velat fram och tillbaka under en längre tid MEN en sak vägde tyngre och som gjorde att jag fattade detta beslut. Min hälsa.

Jag har sedan förra hösten fått ta konsekvenserna av att jag jobbade alldeles för mycket under 2016. Jag har varit sjuk varje månad, flera gånger om vilket har varit en stor markör över att min kropp inte alls har mått så bra. Efter Vasaloppet som jag ställde upp på men som jag absolut inte skulle ha gjort så blev jag ännu mer sjuk. Tömde kroppen fullständigt under det loppet vilket jag också fick sota för efteråt. Min vår har i stort sätt sett ut som sådan, 2 veckor frisk, 2 veckor sjuk. Dock så har jag så himla gärna velat hänga i och fortsatta i det yrke som jag så gärna vill jobba i. Till slut blev det för mycket vilket fick mig i sommar att fatta beslutet om att söka nytt jobb.

Vad ska jag göra nu då? Jag har börjat jobba på .... Danske Bank. Wiii! Känns så roligt. Ni som känner mig vet att jag har jobbat på bank tidigare, tyckte det var väldigt kul och har inget emot att sätta mig bakom ett skrivbord. Varför jag har valt ett kontorsjobb är att min kropp har behövt mer fasta tider, ett jobb som när jag går hem från jobbet så behöver jag inte finnas tillgänglig. Det gör så otroligt mycket för hälsan och jag hoppas att jag snart kommer få schack på kroppen igen och att det vänder. Att jag snart kan utmana kroppen igen på riktigt.

Så nu kommer jag jobba måndag till fredag med relativt fasta tider och ledig på helgerna. Det här kommer göra under för min kropp och knopp.

Så även om det är med lite sorg som jag lämnar det jobbet jag har haft nu som personlig tränare och kostrådgivare så vet jag att detta är det absolut bästa för mig just nu. Förhoppningsvis kan jag komma tillbaka till yrket om några år, starkare än någonsin, både mentalt och fysiskt..

Vi får inte glömma bort, ibland måste vi ta beslut som inte är så lätta men som vi verkligen behöver. Citatet "Mod är att våga bryta i tid" tycker jag är klockrent. Hälsan är A och O och mår vi inte bra, hur ska vi kunna göra ett bra jobb? Sätt alltid dig själv först och ta beslut som är bäst för just dig. Det är inte alltid det självklaraste men vi får alla jobba på det. Jag gör det genom att ta ett steg i rätt riktning nu.

Något som jag tror gör det lättare för mig är att jag har ju mitt egna företag kvar. Vilket gör att jag fortfarande får jobba med det som jag brinner för och kan ge mer energi än någonsin tidigare på det.

Så jag tackar mig själv för att jag har gett mig själv chansen till att ta hand om mig själv. Hösten, du är mer än välkommen. Jag kommer ta hand om både dig och mig.

Gillar

Kommentarer

Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Verkligen! Tack så mycket 😊 nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229