Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Mjuka upp kroppen och lära den nytt

Som jag har lärt mig att älska dessa onsdagar som betyder yoga för mig. Jag verkligen känner i hela min kropp att den behöver dessa onsdagar till att mjukna upp lite grann och bara låta mig vara här och nu. 80 minuter av ren och skör egentid. Det gillar jag.

Jag har haft otroligt ont i axlar och bröstryggen, över det vanliga de senaste dagarna så som en skänk från ovan var temat ikväll, bröstryggen. Halleluja! Otroligt skönt pass. En hel del nya rörelser vilket tar tid för en stel kropp som jag har att vänja sig vid. Men det går hela tiden framåt och det är minst lika kul varje gång om inte roligare. Idag fick öva teknik i bryggan. Man blir ju lite som ett barn, även om det inte alls är lika enkelt längre som när man var liten. 

Jag vet att många med mig har sagt till sig själva att man måste bli bättre på att mjuka upp kroppen... träffade jag nån? Haha, jag är ett praktexempel på det. Ni vet som jag har sagt tidigare så har jag ju inte tyckt att det är särskilt roligt utan att det är roligare att springa långt eller lyfta tungt. Men även för det så krävs smidigheten för att bli bättre. Så det är enbart tacksamt att lägga in lite rörelseträning, yoga, uppmjukande eller vad ni nu vill kalla det för något ett par gånger i veckan. Tänkte därför att jag skulle lägga upp här minst 1 dag i veckan när jag kör vissa övningar/pass och dela med mig till er. Så kan vi utvecklas tillsammans, vad tycker ni? Skulle ju vara kul att på sätt och vis köra ihop.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229