Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Mjölksyra deluxe

Dagens träningspass kunde rivas av direkt efter morgonmötet med jobbet och jag hade otrolig mycket energi idag till att ta ut på träningen. Jag började med att köra intervaller för att sedan köra 2 cirklar med fokus rygg/mage.

Dagens pass:

Intervaller 5x1 min

Cirkel 1:

- Negativa chins

- Sit-ups på bänk

- Burpee

Cirkel 2:

- Russian twist

- Rygglyft på boll

- Fällkniv

Avslutade med 1 min plankan

Jag började med mina första längre intervaller idag, 1 minuters. Konditionen klarar av det men benen, shit vilken mjölksyra jag fick men jag är nöjd över att jag pressade mig igenom dem. Målet längre fram är att kunna köra 4x4 minuters intervaller i maxpulszon. Brutal träning!

Så himla kul att jag ens kan köra intervaller efter all rehab och alla operationer jag gjort i knät. Att det har repat sig så pass bra att jag nu kan träna på som jag vill. GLÄDJE. Så jag får påminna mig själv om det ibland när jag tycker att kroppen inte riktigt klarar så mycket som jag vill när de kommer till kondition. Kroppen måste få chans att vänja sig efter 9 år med mer eller mindre ingen kondition.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229