Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Missa inte att du kan göra skillnad ikväll!

Cancerforskning

Jobbdagen är över, matlagningen är gjord och jag sitter just nu och inväntar Det Svenska Humorpriset på tvn. För ni har väl inte missat att ikväll kl. 20.00 så går barncancergalan eller Det Svenska Humorpriset som den numera kallas på tv? Ett av de viktigaste programmen som sänds under året, där uppmärksammas många av de familjer som just nu går igenom sin värsta mardröm, de familjer som har fått ett lyckligt slut och sorgligt nog även de som har fått säga hejdå till sina barn. Det är en gala som berör något så otroligt. Jag tycker också att det är fantastiskt att man har lagt ihop barncancergalan med humorpriset. För det finns nog ingen gång det är så svårt att skratta som just när någon har fått ett cancerbesked, om det så är du själv, ditt barn, din kusin eller barnbarn. Därför är denna gala ännu viktigare. Som barn skrattar man 400 gånger VARJE dag och det är otroligt viktigt att man får fortsätta göra det även om man är sjuk.

Alla kan inte göra allt men alla kan göra något. Det är ord som vi ofta säger men som det faktiskt ligger så mycket i. När det kommer till just cancerforskning så är faktiskt pengar allt och nästan alla där ute har råd att skänka något. Det kan vara allt från tio kronor upp till flera tusen. Men ALLTING räknas.

Så kom ihåg att bli månadsgivare till barncancerfonden, det blir ni via länken nedan eller under programmets gång ikväll.
Bli barnsupporter här!

Jag älskar att man faktiskt kan vara med och påverka. Som ni vet arrangerade jag Run of Hope i september där vi samlade in pengar till just barncancerfonden. Jag satte ett mål på 5000 kronor som jag nådde och lite till och jag är otroligt stolt. Stolt att få kalla mig barnsupporter.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229