Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Min lördag so far

Innehåller affiliate-länkarVardag

Vakna upp precis här imorse, låg och drog mig och hörde nyhetsmorgon från vardagsrummet medans solens strålar
kom in genom sovrumsfönstret. Bra start på helgen.

Sen skapade jag kaos i vardagsrummet, det var dags för ändring av garderob, ni vet in med höstens kläder. Mn lika snabb jag är på att göra kaos, lika snabbt är jag på att få ordning. Ingen paus innan allt är klart, det är regeln.

Alla mysiga tröjor som jag fick hänga upp i garderoben, perfekt väder just nu. Älskar stickat och man inte ha för mycket av det. Alla färger ska in.

Sen drog jag mig ut på stan med världens snyggaste väskband, eller vad tycker ni? Ni hittar det här.

Lördag och snart dags för middag. Haft en av de bästa lördagarna på länge tycker jag. En helt oplanerad lördag och killen skulle vara iväg hela dagen så jag kunde hitta på precis vad jag jag kände för. Hade även lovat mig själv att mysa runt i lyan för att ta hand om mig så jag inte triggar igång kroppen igen. Så jag tog sovmorgon, som alltid när det är helg, innan jag käkade frukost framför nyhetsmorgon. Sen fick jag ett sådant där städmode, så jag tog och gick lös med rengöringsspray och städade sådant man mer gör när man storstädar. När det var klart så gick jag över på att byta ut min sommargarderob till höstgarderob. Dels så var min sida av garderoben helt otroligt stökig vilket har gjort att jag inte ens vet vad jag har kläder. Sedan var det ju mest klänningar och sånt som inte är lika aktuellt längre även om det var rätt varmt idag för att vara september. Så jag tog ner alla kartonger en och en från vinden och byte ut kläderna, vissa saker åker till Myrorna, andra ska slängas och resten ska in i garderoben eller upp på vinden. Det gjorde att jag rensade vinden samtidigt och blev av med TRE lådor. Dessutom känns det alltid som att man har fått massa nya kläder när man gör sånt. Håller ni inte med? Bra jobbat, tackar.

När det var klar så var det dags för käk innan jag slog mig ner i soffan och tog det lugnt ett tag. Så nöjd. Sen strosade jag ner på stan, hämtade ut lite paket som hade kommit innan jag nu sitter och gör mig redo för en även oplanerad kväll. Vem vet vad som gäller men bubbel blir det nog...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229