Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

MELONTIME

Recept

Jobbdagen är klar och jag ska sätta mig här på balkongen med datorn i knä tillsammans med en glass. Bättre kväll får man leta efter just nu. Se solen snart gå ner bakom hustaken. Älskar det. Och låt oss prata lite om glassen? Okej, jag älskar vanlig glass men ibland så kan man känna att man vill gå lite överstyr och då är inte det bästa att trycka 5 magnum mandel i ett svep. Då kan det här tipset vara väldigt användbart.

Recept

MELON

Gör så här: Skiva upp en melon, valfri som du tycker om. Slicea den i så stora bitar som du vill ha och skör bort skalet. Sedan så tar du fram glasspinnar, sticker dom igenom glassen. Lägg dom sedan på en bricka och in i frysen. Tadaaaa! Glassen är gjord.

Är det inte helt fantastiskt vad enkelt och gott? Det här går ju att göra med vilken frukt som helst som du gillar vilket är det bästa. Bara att göra efter tycke och smak.

Nu ska jag återgå till att slicka i mig den här medans lite jobb väntar, wihoo.

Gillar

Kommentarer

LättaPåBaket
LättaPåBaket,
Läckra bilder hörru.!nouw.com/lättapåbaket
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229