Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Med nya mål i sikte

Träning, Svettglädje

Måndag och en ny vecka kan börja. Med det så inleder jag veckan med ett peppande inlägg. Man ska aldrig sluta att sätta mål och drömmar. Ett av mina mål har under hela min rehabiliteringstid varit att kunna springa igen. Nu kan jag det och det som är det finaste av allt är att jag tar det faktiskt aldrig för givet. Jag springer med nya mål men jag kommer alltid springa med respekt för mitt knä. Gör det ont, svullnar det, hur känns det? Är det något som inte är som det ska, då är det dags att backa. Mycket lärde jag mig av rehab som jag har nytta av nu efter också.

Nu har jag satt ett nytt mål, springa Göteborgsvarvet. 2,1 kilometer.

Det är väldigt kul och löpglädjen är väldigt stark vilket gör att jag inte ser det som en någon omöjlighet. Men jag ska trappa upp träningen försiktigt allt eftersom och även komplettera löpningen med styrketräning som gynnar löpningen för att få vara så skadefri som möjligt.

Eftersom jag har bestämt mig för att springa detta lopp och pratat runt och insett att det är många som vill köra lopp nu men som inte riktigt vet hur man ska lägga upp träningen. Därför kommer jag att lägga upp ett nytt paket på min hemsida, Löppaketet. Vem kan köpa det? Om du ska springa ett lopp framöver och vill ha hjälp med upptrappningen för att klara av ditt mål inför loppet. Spelar ingen roll hur långt loppet är utan det kan vara allt från 5 km upp till maran. Du kommer enkelt kunna klicka i dina uppgifter och skicka iväg beställningen till mig så återkommer jag. Ni kommer hitta de på min hemsida här! Så håll utkik!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229