Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Mässa i en mix av allt

Helgnöje, Bröllop

Hej på er! Precis kommit hem och satt mig för att pyssla lite inför bröllopet. Det är nämligen en sån dag. Hade inte tänkt det från början men kom in i rätt mood efter att Oscar och jag gick på bröllopsmässan här i Linköping förut idag. Det var montrar med allt från kläder till smycken och tårtor. Så himla kul. Roligt också att jag fick med mig min andra hälft, det är ju kanske inte det han helst vill göra en söndag men även han tyckte det var kul och bra info. Att jag sen ska få gå på bröllopsmässan i Norrköping i november tillsammans med några tjejkompisar ska bli fantastiskt kul.

Men men, vi gick runt, provade ringar, pratade med en tjej gällande tårta och fick bra inblick i vad Oscar faktiskt vill ha för kläder på bröllopet. När jag kom hem nu så har jag fortsatt i bröllopstemat och provat ringarna som jag fick hem i slutet av veckan. Jag har ju förlovningsringen från Vanbruun och tror jag har hittat vinnaren till vigselringen även där. De har sånna fantastiskt fina ringar där.

Nu ska jag fortsätta med lite offerter som jag behöver få in, lite pyssel som ska ordas angående frågor som ska ställas den närmsta tiden och även inspireras av den otroligt tjocka bröllopstidningen som jag fick med mig hem från mässan. En magisk söndag om ni frågar mig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229