Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Mango sweetness

Recept

Jag har hållit mitt löfte i måndags och idag, om att ta det lugnt på morgonen och äta frukosten i harmoni till Nyhetsmorgon. Japp, exakt så har mina dagar sett ut. Imorse åt jag denna goda och otroligt fräscha frukost. Acaibowl och till det så drack jag citronvatten och åt 2 stycken avokadotoast med lite chiafrön över. Bästa sättet att sätta igång dagen på, full med energi.

Acaibowl:

Hallon
Mango
Acaipulver
Mandelmjölk


Topping:

Cacao nibs
Kokos
Mango
Chiafrön

Onsdag och denna vecka betyder det en heldag på FRISK som väntar, 08.00-16.00. Därefter hoppas jag att det blir lite träning.

Vad kör ni för träning? Jag gillar gruppträning som är renstyrka, så som bodypump men favoriten är att köra sporter. I sommar hoppas jag på att tennisen kommer att regera mina dagar. Så otroligt kul och grym träning. Det är väl den kombinationen vi vill ha?

Förresten så säljer jag ju mina startplatser till Vätternrundan, Vansbrosimmet och Lidingöloppet. Så hojta till om det är så att det är någon som är sugen på en plats och köra ett grymt lopp?!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229