Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Måla måla måla

Min lördag var nog en av de bättre på länge. Vi startade dagen med att upp och hoppa vid 08.00 för att käka frulle och sedan bege oss mot Bauhaus. Dags att inhandla virke och färg. Jag älskar inredning och ibland så kommer jag kanske inte upp med de smidigaste idéerna utan projekt som kan involvera mycket tid, personer och nytt material men som jag vet kommer blir riktigt bra. Därför var det extra roligt när min kille kom upp med idéen att bygga en balkongmöbel. YES, sa jag. Så vi shoppade, sågade itu så vi fick in allt i bilen och körde ut till hans föräldrars gård. Där höll vi sedan till hela dagen. Jag rustade upp gamla balkongmöbler, slipade och målade. Han byggde en hörnsoffa till balkongen. Kommer bli riktigt bra.

Dessutom hur bra vardagsträning får man inte? Att slipa ett bord och stolar tar sin tid och jag lovar att mina armar har fått jobba. Det är en riktigt bra träning som man inte tänker på och så roligt att göra något tillsammans ute i friska luften.

På kvällen blev det 30-årsfirande för hans bror och där fortsatte kvällen med god mat, roliga lekar och bra sällskap. En riktig toppen lördag om ni frågar mig. Så idag ska jag jobba några timmar innan vi åker ut dit igen för att slutföra projektet. En bättre söndag också ta mig tusan!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229