Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Makarska rivieran

Resor

Så, imorgon åker jag till Kroatien!! Yeay!

Det är jag och min pojkvän, min mamma och pappa och sedan min syster och hennes kille. Så himla kul att alla kunde samtidigt och att resan faktiskt blir av. Kunde inte komma lägligare. Vi får dessutom fira lite på resan. Vi får fira min mamma och pappas 30-åriga bröllopsdag lite extra, min systers examen och att min mamma fått nytt jobb plus att hon fyller år under resan. Ni hör ju, kommer bli lite bubbel om kvällarna.

Så vart ska vi? Vi ska ju till Kroatien men mer bestämt ska vi till Makarska rivieran. Jag har vart i Kroatien en gång tidigare men jag kommer inte ihåg allt för mycket från den resan, var väldigt länge sedan och vi var också längre upp i Kroatien då. Så nu ska vi få njuta av sol och bad, god mat, liten båttur till någon ö, härliga träningsstunder och mycket mer. Det bästa av allt? Att vi inte har nåt planerat. Vi tar dagarna som de kommer. Det gillar jag.

Tänkte kolla med er om det är någon som har varit på Makarska rivieran tidigare? Har ni några tips på vad man borde göra när man är där? Eller nåt fint ställe att besöka? Skicka hit tipsen bara!

Så idag ska det packas det sista, inse att vissa saker saknas, inhandla dem och sedan ta kväll hemma i soffan. innan dess och lite däremellan blir det studentfirande för min äldsta kusin också, kul!

Veckan framöver kan ni räkna med en hel del strandbilder hoppas jag på och lite härlig utomhusträning. Kika in!

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma ,
Men alltså... så avis! och jag som inte fått träffa dig på hela veckan! <3 Ha det underbart och NJUT!! <3 <3
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Ja vet!! Så tråkigt att vi gått om varandra, får umgås desto mer när jag kommer hem igen 😊 !!Tack vännen <33nouw.com/victoriarodjevi
Sofia
Sofia,
Det är så fint i Makarska. Ta en båt till öarna, tex Brac. Besök gärna Split eller Dubrovnik, jättefina städer. Det är fantastiskt att vandra längs kusten och passera små byar, gå åt ena hållet och ta bussen/taxi tillbaka. Om ni vill vara med om en fin upplevelse så besök " Bobo". Tror det går att boka busstur till hans gård via en turistbyrå. Han tillagar en rätt som är med på Unescos lista som heter Soparnik. En jättefin upplevelse. God mat finns det gott om i Kroatien 😊 Ha en härlig semester!
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Glömde helt att tacka för tipsen som jag fick av dig! Jättebra tips som vi tar och plockar lite av! 😊 Ha det bra själv!! nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229