Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Lugn och smidig

Träning

Så himla skönt att få ta på mig träningskläderna och börja lördagen med ett yogapass. Det är ju verkligen det min kropp behöver. Så tack Malin för ett toppenpass! Käkade frukost efter att jag har fått sova ut (08.00) lite mer den här morgonen och det tackar min kropp mig för också. Efter Yogan nu blir det nog strosa på stan, kanske träffa en vän och sedan blir det lite jobb hemifrån i soffan med Svettglädje. Skön dag.

Jag vet att det har varit lite träning här sista tiden men det beror också på att jag inte har kunnat träna på grund av sjukdomar och problem med knä och rygg. Det är ju trots allt min vardag ni följer här. Men jag hoppas att det vänder nu så jag kan få inspirera er! När hösten kommer behöver vi ha varandra ännu mer för att uppehålla motivationen och orka gå utanför dörren även om det är kolsvart ute och kallt. Så jag ska göra mitt bästa för att lappa ihop mig själv nu.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229