Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Lugn i själen

Vardag, Resor

Godkväll. Tisdag och jag njuter till max. Kom upp till Stockholm igår för jobb men då gäller det även att göra något riktigt kul av besöket i huvudstaden. Så idag har jag bara tagit hand om mig själv. Först träffat en efterlängtad kompis, sedan så gick jag till hotellet och bytte om till baddräkt och morgonrock för att inta spat. Det var välbehövliga timmar där uppe på terassen. Jag bara njöt, drack te, badade, bastade och lät tankarna landa. Just idag, just den här veckan så behövde jag det. Så efter några timmar för mig själv, duschade jag och bytte om till myskläder. Nyss kom mat upp på rummet som nu väntar på mig.

Det är härligt att man ibland verkligen låter sig unna sig att ta hand om kropp och knopp. Man ska alltid prioritera det. Just nu vet jag också att jag behöver det och då är det bara att passa på. Göra det som man mår bra av och hämta energi överallt. Nu säger jag godnatt till er och ska äta min mat.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229