Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Luftmadrass och nummerlapp

Ojoj, vad nära det är nu.

Jag ska säga er att jag har inte varit särskilt nervös någon gång inför loppet men ikväll känner jag att det har krypit sig på. Jag tänker tillbaka på när jag var på fotbollscup när jag var liten. När hela laget sov tillsammans i en skola, pumpat upp luftmadrasserna och gärna låg och prata skit lite längre än vad tränarna kanske tyckte va rimligt. Men då när man skulle sova, var jag alltid lite pirrig inför nästa dag. Då handlade om att jag ville göra mitt bästa på matcherna, jag visste vad jag kunde prestera och det var det jag skulle göra. Även om jag var yngre så handlade inte om att gå ut och ha kul, även om det hela tiden fanns med. Jag skulle aldrig spelat om jag inte hade älskat sporten. Men då visste jag att jag kunde spela fotboll, då handlade det om att va med och tävla i något man gjort väldigt länge och jag ville alltid va bäst.

Skillnaden nu när jag är tillbaka i ett klassrum, fullt med luftmadrasser och pirriga människor runt omkring mig. Det är att jag går inte ut imorgon med tron om att va bäst på något sätt. Jag går ut med inställningen att ha kul och komma i mål. Ändå är jag pirrig, även om jag inte har någon press på mig. Jag är pirrig över att få uppleva världens största längdskidlopp och bli påhejade av min familj och pojkvän. Det är ändå ganska mäktigt det med, eller hur?

Så jag hoppas att ni kommer att heja på mig i från sofforna där hemma och hålla alla tummar och tår på att jag kommer i mål imorgon utan allt för mycket strul. Då så, då säger jag godnatt och önskar mig själv lycka till imorgon.

Följ med med mitt startnummer: 17692

Imorgon, då jävlar ska jag ha kul!

Gillar

Kommentarer

LisenK
LisenK,
Stort lycka till!!⭐nouw.com/lisenk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229