Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Löpa sig lugn

Måndag. Nystart. Hört det förut?
Haha, det har jag med och jag har levt efter det med i omgångar. Det är något enkelt med måndagar, att ta tag i alla måsten men också hålla igång och äta bra. Jag förstår att många faller in i det mönstret.

Jag har haft 2 stycken lite rörigare, stressigare veckor vilket har gjort att jag har valt att få energin genom att sova, inte genom att träna också. Jag älskar att träna och jag vet ju att jag får mer energi av att göra det när vardagens måsten tränger sig på. Ändå så är det lätt att träningen blir lidande.

Så, imorse ringde klockan 07.30. Snörade på mig dojjorna och gick ner till gymmet. Brände av ett skönt löppass utan någon press. Blev 5 sköna kilometrar och nu har jag resten av dagen på mig att jobba lite grann men också ta det lugnt. December ut kommer vara otroligt viktiga lugna veckor som följer. Jag behöver dem, landa lite igen och hitta tillbaka till rutiner. Så då börjar vi nu.
Skillnaden är att om jag tar ett snedsteg imorgon så hämtar jag upp det direkt.

Morgonens goda frukost med julstämning

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229