Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Livsviktigt arbete

Svettglädje, Cancerforskning

Precis tagit på mig pyjamasen, krypit ner i soffan med datorn på magen och New girl på tvn. Precis så som kvällarna brukar sluta efter en vanlig dag. Idag efter jobbet så har jag hämtat ut affischerna till mitt lopp för Run of Hope som är ett motionslopp för Barncancerfonden. som jag anordnar. Jag lämnade de på tryck i början av veckan och idag var de klara. Jag tycker det är väldigt kul att försöka nå ut med reklam på flera olika sätt, inte bara genom sociala medier. Så när jag hade hämtat ut dem så tog jag bilen för att sätta upp dem lite varstans. Ica, motionsspår och så vidare. Efter det så passade jag även på att dela ut affischer till mina nära och kära så att de kan sprida detta vidare.

Det vill jag ju såklart att ni med ska göra. Så klicka in på länken nedan för att gå med i loppet eller enbart skänka en gåva. Du kan även kopiera länkarna och sprida dem vidare. Sprid gärna facebookeventet vidare också.

Gå med i eventet och bidra med pengar via länken nedan:

Facebookevent

Via barncancerfonden:
Barncancerfonden

Jag hoppas att ni är många som kommer att vilja vara med och springa för barncancerfonden. Är det så att ni inte kan vara med på plats så får ni gärna gå in via länkarna ovan och klicka på "Jag vill också bidra" så är ni ändå med och skänker en slant. 

Jag är så glad att jag får chansen att bidra på detta sätt och jag hoppas du känner likadant. 
Stort tack och hoppas vi ses den 8:e september!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229