Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Livet går inte i repris

SVETTGLÄDJE!!

Tyvärr så börjar snart sommaren lida mot sitt slut även om vi hoppas på att få ha kvar solen så långt in i hösten som möjligt. Men de allra flesta har haft sina semestrar och börjar att återgå till sina rutiner. Då räknas även träning och bra kost till schemat. Jag kommer att starta med lite nya paket nu till hösten så håll ögonen öppna i slutet av juli. Men ni vet väl att det redan finns onlinecoaching för träning och kost? Så gå in på hemsidan här, klicka i det paket som ni vill ha och sedan skickar ni formuläret till mig. Så kontaktar jag er så snart som möjligt!

Med mitt företag vill jag förknippa träningen med glädje och rutiner som håller livet ut. Jag vill hitta det som passar för just dig och vi justerar paketen så de ska passa bra in i din vardag. Alla är vi olika och tur är väl det ändå men det gör också att vi fungerar olika. Ni förklarar era önskemål så ska ni få verktygen till att uppnå dom. Livet går inte i repris, därför ska vi ta hand om kroppen så vi kan göra precis det vi vill göra även när vi blir gamla.

Jag hoppas att vi hörs till hösten för att få bästa tänkbara vardag efter semestern.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229