Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Livet en tisdag

Tisdag har nog alltid varit min lite ''hat-dag'' i veckan MEN idag var jag ledig. Så jag jobbade lite på förmiddagen hemma med företaget innan jag åkte iväg och plockade jordgubbar. Sommarkänsla deluxe när man får göra det. Så nu står massvis av jordgubbar i kylskåpet och de kommer användas till ALLT. Efter det så åkte jag hem till mamma och pappa. De har gått på semester och jag har lagt upp ett träningsprogram till mamma. Så vi gick igenom det tillsammans innan jag drog med pappa ut på en löptur. Vi körde i hemmaspåret, 5 km och svettigt som alltid när man får haka på pappa i tempo.

Sedan så åkte vi iväg och shoppade lite, pysslade lite innan det blev fika hos farmor. Nu ikväll är det dags att ta vara på solen så möter upp en vän för kvalitetstid på uteservering. Hoppas ni haft en bra tisdag vare sig ni jobbar eller äntligen gått på semester.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229