Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Livet är en fest & så stolt över min andra halva

Oj, vart ska jag börja. Hela den här veckan har varit en enda stor fest har det känts som, haha. Fredag hela veckan även om vi inte ens har kommit dit än. Allt som heter rutiner, träning, bra kost och annat som i vanliga fall tillhör vardagen har jag lagt åt sidan. I måndags så blev det gofika på jobbet på grund av att en av mina fantatiska kollgor idag slutade på jobbet tråkigt nog. Dock så sa vi det att man borde sluta oftare för vi har nog aldrig haft en så kul vecka som denna. I tisdag så gick vi hem tidigare från jobbet för att åka och köra zumba med kollegorna som var jätteroligt och därefter käka gott på restaurang. I onsdag så skrev min fantastiska andra halva på avtal för jobb efter examen så då blev det vin och tapas och idag började vi dagen på jobbet med bubbel och snacks. Så vi sa ikväll, äsch skit samma vi tar restaurang ikväll med. Haha.

Men åter till den där underbara killen som jag har i mitt liv. Det har varit många turer fram och tillbaka angående jobb men i onsdag så skrev han på papper för jobb efter examen. Så stolt över honom som går ut i sommar efter 4 års av studier. Grymt jobbat och det ska man verkligen fira. Om det är något jag verkligen är för är att fira framgångarna man gör i livet, stora som små. Man ska alltid lyfta upp och glädjas med varandra. Så vi tar och firar två dagar i rad och även firar in lite långledigt.

Så, nu blir det restaurang. Ha en underbar torsdagskväll!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229