Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Lilla my & sovmorgon

Vardag

Exakt så här börjar jag min morgon. Med myskläderna på och tofsen mitt på huvudet. Det kan vara bland det härligaste jag vet. Jag är en sån som slänger av mig kläderna direkt när jag kommer hem från jobbet för att sedan ta på mig det bekvämaste jag äger och slänga upp håret mitt på huvudet. Älskar den känslan. Då är man liksom redo för resten av kvällen och som sagt, exakt så här börjar jag också mina dagar. 

Den här morgonen har präglats av nyheten om att Avicii, Tim Bergling, är död. Jag tycker att det är fascinerande att en person som man aldrig har träffat kan påverka en annan människa så mycket. Jag har läst igenom massvis av inlägg på instagram, följ Nyhetsmorgon och sett Chris Klaffords otroligt fina hyllning. Varför jag, tillsammans med så många andra, blir så berörd av hans död är nog att det är vår generations största artist. Det är hans låtar som vi har dansat till under alla år vi har fått vara ute och festa, han vi vill se på alla festivaler och det är hans låtar som har samlat människor. Så idag har vi kört mycket Avicii i högtalarna. För hans musik kommer vi fortsätta spela för alltid. 

Men nu ska jag göra mig redo för dagen och solen som skiner så fint där ute. Hoppas ni får en riktigt fin helg!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229