Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Ler du?

FREDAG! Yeay!
Tänkte kika in här på morgonen och dela med mig om lite tankar om träning och skratt. Jag kan komma på mig själv med att jag ler. Där jag står och skrattar alldeles ensam till en podcast med Alex & Sigge eller när jag sjunger högt för mig själv när jag är ensam i lägenheten. När jag sitter och tittar på Johan Glans olika turnéer, när jag pratar med alla de underbara människor jag har i min omgivning. När jag tränar.

Det finns många olika anledningar till att le i vardagen. Det finns alltid någon anledning, när det känns som värst finns det något som kan få dig att le om det så bara är inombords. Det jag har märkt är att träningen ligger till stor grund till mina leenden. Jag skrattar ofta åt många olika saker om dagarna, mycket tack vare de fantastiska jobb jag har med fina kollegor. Men det jag har märkt är att när jag håller igång med träningen så ligger leende väldigt nära hela tiden. Jag mår så himla bra av att träna, hålla igång kroppen. Samtidigt så gäller det att hitta den där balansen så man inte går för hårt ut. Oftast trampar man några steg fel på vägen men till slut lär man sig hur sin egna kropp fungerar. Vad den behöver för att må så bra som möjligt. Oftast så är det vilan som prioriteras bort, trots att det är den som både skulle gynna din träning och din mentala hälsa.

Lär känna just din kropp, allting fungerar inte för alla. Vi är olika och våra kroppar svarar olika beroende på vem vi är och vad vi har för utgångsläge. Testa dig fram, backa tillbaka och testa något nytt. Våga, för att bli ditt bästa jag.

Vem vill inte ha dagar som kantas av leenden?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229