Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Läääängtar

Jag är sååååå trött på att vara ''sjuk'' nu. Eller är jag sjuk? Jag vet inte. Så fort jag tränar så bryter det ut igen, snorig, riktigt trött och ingen direkt matlust. Usch. Så seg denna höst/vinter har varit när det kommer till sjukdom. Jag försöker dock se positivt på det och något jag längtar efter är min mini-semster vid nyår. Åka upp till fjällen där man får fylla på med energi, njuta av det vackra landskapet, andas in den friska luften och få åka både snowboard och längdskidor i år.

Jag vill uppleva sånna här kvällar, där man sitter i stugan med sina underbara vänner och tittar ut på himlen. Det om något ger mig ro i själen. En kopp varm choklad till det här så är det helt klart så jag tillbringar mina favoritkvällar. Någon gång i mitt liv så ska jag köpa en stuga i fjällen som jag kan åka till när som helst på året och bara ladda upp batterierna. Sommar som vinter.

Eller varför inte det här! Att gå upp till toppen och få njuta i solen mot en stugvägg med våfflor. Aldrig har väl våfflor smakat så bra som när man är i fjällen? Herregud vad jag behöver det här nu känner jag. Men om 14 dagar så åker jag till Branäs för att få njuta av fjällen över nyår. Kan det bli bättre? Drömmen.

Nej, nu vill jag sätta stopp på sjukstugan här hemma. Försöker ladda upp med bra mat, rutiner och mycket sömn. Sedan blir det lite jobb i emellanåt och på lördag ska jag äntligen få hugga min egna gran. En dröm som går i upplevelse ju. Det har jag alltid velat göra.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229