Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Kontraktet påskrivet

WOW. Idag kan jag äntligen slappna av på riktigt. Idag skrev jag på kontrakt för nytt jobb och det känns fantastiskt skönt.

Även om jag har varit duktig på att stressa ner, slappna av och njuta av varje dag så finns ändå en underliggande stress när man letar jobb. Känslan av att inte veta om man har något jobb till hösten är inte en roligt känsla. Samtidigt så är jag en person som litar starkt på magkänslan. Jag hade kunnat söka jobb på arbetsplatsen jag arbetade på och haft en god chans att få vara med i den rekryteringsprocessen. Jag fick även erbjudande om vissa jobb men jag tackade nej till allting. Valde att ställa mig utan jobb under sommaren för att hitta ett jobb som jag verkligen kände var rätt.

Jag är en person som oftast vet exakt vad jag vill göra och jag har svårt att göra något halvdant vilket gjorde att jag tog de beslut som jag gjorde. Idag, idag känns det magiskt. Jag är så nöjd att jag vågade lita på mig magkänsla och att jag starkt litade på att jag kommer hitta ett jobb jag verkligen vill ha. Så i augusti börjar jag jobba som kontorsassistent och jag längtar verkligen. Men först väntar Grekland, häng på landet och kanske en tripp till Öland. En vacker sommar som jag ska se till att ta till vara på ännu bättre nu när jag vet att min ledighet har ett slutdatum.

Gillar

Kommentarer

Lisa Löfberg
Lisa Löfberg,
Va kul! 😊 Grattis till jobbet!lisalofberg.com
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Stort tack 😊! nouw.com/victoriarodjevi
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Åh vad roligt! Stort grattis =)nouw.com/frökenrödlök
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Tack så mycket 😊! nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229