Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Klienter, frysdiskar och cancer

Recept

Idag har första dagen varit med egna kunder på FRISK och det känns så himla roligt. Kul att vara igång och det kunde inte kännas mer rätt. Jag kommer helt klart trivas på mitt jobb framöver.

Så nu har jag slagit mig ned i soffan, ÄNTLIGEN. Ingen egentligen lång dag på jobbet. Var hemma vid 18.30 men sedan var det ju den där storhandlingen som skulle göras. Ni vet, det ekar tomt i kylskåpet och jag gick på en ofrivillig diet igår. Så iväg till Maxi och shoppa loss och efter det göra iordning matlådor och kvällens middag. Ibland blir det sent men viktigt att få sig maten ändå.

Vad gjorde jag för mumsigt då?

Något så enkelt som kyckling med ris men med lite finare upplägg.
Ni kommer väl ihåg att man äter med ögat?

Stekte kyckling
Kokade ris

Sedan hackade jag kycklingen, hällde upp riset i botten på tallriken, spred över kycklingen. Därefter på med sallad i form av majs, mozarellabollar, gurka. Vi sidan om hällde jag upp fetaostkrämen som är så himla god till.

Recept på fetaostkräm:

Grekisk yoghurt
Fetaost
Vitlök
Svartpeppar

Gör så här: Häll ner allt i en skål, mixa samman och rör om ordentligt. Sedan är det bara att mumsa i sig denna gottighet tillsammans med resten av maten.

Under tiden som jag har tagit en kopp te efter maten så har jag suttit och tittat på cancergalan. Alltid lika sorgligt att titta på det men också en inspiration. Både från de drabbade men också från alla läkare och forskare som dag ut och dag in försöker lösa gåtan med cancer Jag har många omkring mig som blivit drabbade och för mig känns det som en självklarhet att vara månadsgivare. Gör som jag och bli det redan idag. Tillsammans ska vi bekämpa cancer. Gå in här och bli det direkt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229