Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Kärlekens helg

Pju, andas in och andas ut. Det är det jag gör just nu. Har en riktigt skön kväll efter en fullspäckad jobbdag. Vi har en fantastisk helg bakom oss som har gått i kärlekens tecken med bröllop på lördagen. O jag tror nog att veckan som har varit har tagit på krafterna. Jag haft något inbokad varje dag efter jobbet till sent på kvällen, det är tur att det enbart var en vecka och inte längre för det hade jag inte klarat. Jag är verkligen i behov av att få mina hemmakvällar i soffan när jag bara kan luta mig tillbaka och göra ingenting. Det blir så tydligt veckor som dom här. Men som vanlig handlar det om balans, även om det enbart var roliga saker hela veckan. Då jag har vart dålig på att uppdatera i veckan så får ni den i snabba drag nedan.

Måndag: Efter jobb bar det av till AW med jobbet för att tacka av vår fina kollega som ska börja jobba i Stockholm från och med idag. Så vi käkade, drack bubbel och förgyllde kvällen med diverse samtalsämnen. Då kom jag hem runt 20.30 för att sedan förbereda saker inför bröllopet.

Tisdag: Fullspäckad dag på jobbet och sedan åkte vi direkt ut till brudparet för att få en detaljerad planering inför bröllopet. Min kille var ju både toastmaster och bestman så fanns lite puckar att rodda med. Sen älskar jag ju listor. Så skön känsla att få bocka av saker som man har avklarat och klappa sig själv på axeln. Därifrån åkte vi vid 21.30 för att sedan åka till maxi för att få lite mat till veckan. Vi lagade även kaka till dagen efter innan vi landa jag i sängen runt midnatt.

Onsdag: Den här dagen så fyllde Oscars fina mamma år och även om vi hade mycket på schemat så var det klart vi ville fira henne. Så vi tog med kakan som var lagad och åkte ut för att äta gott och hylla födelsedagsbarnet. Mysigt. När vi kom hem därifrån runt 20.30 så var det mer förberedelser som skulle göras.

Torsdag: Den här dagen körde vi min släkt. Min minsta (!) kusin gick ut nian och det ville vi såklart fira. Så vi åkte dit efter jobbet och hade en väldigt trevlig kväll ute på altan. Efter det gjordes det sista inför fredagen och helgen.

Fredag: Fullspäckad dag och glädjen från alla studenter som jag mötte på flaken på lunchen gjorde mig så glad. Tänk att det redan är 6 år sedan jag tog studenten. Herregud... en av de roligaste dagarna/kvällarna i mitt liv hittills. Så lycklig man var den dagen. Efter jobbet så packade vi ihop allting inför helgen och sedan åkte vi ut till landet för att få lite mat serverad och umgås.

Nu var det dags för den stora dagen. Oh, vad fin denna dag var. För hur stressigt det än var där innan kyrkan så spelar det liksom ingen roll i slutändan. Kärlek är verkligen det finaste vi har och det visar sig ju så tydligt sånna här dagar. Så vi började dagen med att fixa håret på bruden, jag var assistent till syrran som fixade håret. Så fin Julia blev, så vacker. Sedan dracks det bubbel, det fotades och vi käkade lunch innan kyrkan. Sedan var det dags för vigseln som var väldigt fin. Sedan vankades foto, middag med massor god mat, fina tal och vi framförde en sång tillsammans, Oscars familj med tjejer. På kvällen var vi på gården ute på landet och hade en väldigt trevlig kväll. Vid 01.30 så kastade jag in handduken och somnade väldigt snabbt.

Men wow vad fint det är med bröllop. Att se två personer gifta sig och därmed visa sin kärlek till varandra. Jag måste ju ändå säga, sånna här dagar gör att jag verkligen längtar tills det är min tur att stå där. Att få en sån magisk dag.

Men nu är vi tillbaka till verkligen, en mycket lugnare vecka. Fixa lite käk tills på fredag när det är midsommar men annars bara återhämta mig. Har lite träningsplaner som jag ska dela med mig av i veckan också. Så skönt. Just nu är tv:n på med fotbolls VM. Sån härligt stämning på jobbet idag när Sverige gjorde 1-0, grattis till oss och bra jobbat grabbar. Nu ser jag fram emot lördag.

Gillar

Kommentarer

erikssontowa
erikssontowa,
vilka underbara bilder! nouw.com/erikssontowa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229