Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Kameleont i vårt land

Vardag

Åh, jag vaknade verkligen upp till ljuset idag och kände riktiga vårkänslor när jag spatserade till jobbet vid 08.00. Vid lunch gick jag hem i ett vinterlandskap. Herregud, vi är verkligen landet med diffusa årstider, haha. Men likväl som jag tycke att våren var mysig imorse så fick jag tillbaka vinterkänslorna i eftermiddags. När det kommer till årstiderna är jag lite utav en kameleont.

Nåja, jag har varit iväg och hämtat ut lite tavlor, strosat på Ikea, försökt på lite inredningsinspiration i olika butiker. Jag älskar när jag inte har nån tid att passa utan bara kan åka från ena butiken till den andra. Ikväll blir det soffan och tv. Jag har gjort tacos och låstas som att det är fredagkväll, ibland behöver man helg lite tidigare. Imorgon startar jag dagen med styrketräning innan det blir en jobbdag hemifrån. Ni ska också få ett gott recept från mig. 

Gillar

Kommentarer

HannaFrida
HannaFrida,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229