Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Julbordet levererade

Ett bra pass idag trots att jag har varit svag hela dagen. Igår åts det alldeles för mycket gluten och laktos som jag inte tål. Dock har jag aldrig ätit lite av varje utan om jag har ''fuskat'' med det så har jag i sånna fall tagit en liten macka eller så. Men igår gick jag lite lös då det inte fanns så mycket alternativ på julbordet. Inatt fick jag sota för det. Vaknade upp och trodde att jag hade fått maginfluensan då jag mådde så illa. Men efter att ha vart vaken i 2 timmar kunde jag till slut somna om, sova länge och försökte pilla i mig lite mat framåt 12 slaget. Så hade inte så höga förväntningar på passet som ni kanske förstår men det gick alldeles supert. Så nu har jag fyllt på med mat och jag känner att kroppen har börjat kommit iordning igen.

Vad körde jag?
Jag körde mitt överkroppspass men jag fick dela upp ett av superseten så jag skulle va lite snällare mot kroppen. Men i övrigt så gick passet fint, kalas bra tid med lite folk. Riktigt nöjd att kroppen orkade med att ta ut sig så pass mycket under 60 minuter som den gjorde trots allt.

På torsdag ska jag avslöja vad som ska hända efter nyår och mitt nästa steg! Och imorgon så är det dags för konditionsträning igen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229